Friss topikok

honlapkészítés


2009.08.05. 08:00 LordAzazel

UserFly - avagy statisztika kicsit máskép

Címkék: statisztika honlapkészítés látogatottságnövelés

Számtalan megoldás létezik arra, hogy a weboldalunk látogatóinak szokásait kielemezhessünk. Talán az egyik legnépszerűbb statisztikai rendszer a Google Analytics szolgáltatása, ami igen kiterjedt információkat ad nekünk arról, hogy az egyes látogatók honnan érkeztek, mely oldalakat nézték meg, mennyi időt töltöttek el oldalunkon stb. Ezek mind nagyon hasznos információk honlapunk látogatottságának növeléséhez, viszont vannak olyan információk amiket nem lát csak egy ember.... vagy valaki aki ezt videóra veszi!:)

És el is érkeztünk az userfly.com által nyújtott satisztikai rendszerhez. Előljáróban leszögezem maga a szolgáltatás nem ingyenes viszont kipróbálni ki lehet és ha valakinek megtetszik szerintem érdemes egy pár dollárt rákölteni mert sok olyan infót is leszűrhetünk az eredményekből amit egy hagyományos rendszernél nem.

Regisztráció a végelenül egyszerű, csak email címet jelszót kell megadnunk majd kapunk egy scriptet amit a weboldalunk head tag-jébe kell illesztenünk. Ha ezzel megvagyunk el is végeztünk mindent. Igyenesen 10 felvételt készít a rendszer amit bármikor visszanézhetünk mint egy videót. Látjuk mikor-mire klikkelt a felhasználó milyen elemek fölé húzta az egeret, sőt még azt is ha valakinek az egér mutatójával épp megmutat valamit honlapunkon.

Regisztráljatok (www.userfly.com) és mozizásra fel! Megéri! :)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapkeszites-tervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr121288139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.08.09. 21:13:03

Ez érdekes lehet, ha időm engedi kipróbálom.

BaluKapitany · http://profihonlapkeszites.hu 2009.10.28. 21:11:10

LordAzazel: Te már próbáltad? Van valami gyakorlati haszna?
süti beállítások módosítása